2010-06-18
 00:18:21

you still want it, you want it so bad.



Helt underbart
<3

Imorn kommer nog Ronja baby, hoppashoppas :)
får se vad vi hittar på för skoj, lugnt blir det iaf!
Sov hos ***** inatt, lovely. Johan hämtade mig runt 4 idag.
Sedan åkte vi och fixade med hans bil, och drog och käkade och badade.
Ancki plutten var med också, trevligt att träffa henne en stund också :)
Nu ska jag lägga mig och titta på en film och läsa ett kapitel eller två!
Nattinatt.


AJ LÖV JO
2010-06-15
 18:14:46

du äcklar mig.

Är på otroligt dåligt humör, har varit det i snart två veckor.. Hur dum får man vara? ÅH! Att jag aldrig lär mig, alla är precis likadana! Eller nästan alla, ska inte dra precis alla över kanten.. Men du va iaf som dom flesta, och jag blir illamående bara jag tänker på det.. Din röst, ditt ansikte, din kropp, din närhet.. Ångesten driver mig till vansinne, att jag ens trodde att jag skulle må en gnutta bättre.. Att hata någon är ett starkt ord, men. Jag hatar dig!

2010-06-07
 12:21:22

en otrolig lättnad.

Ska snart ner på "byn" och luncha med Angelica, ska bli sjukt skönt att träffa henne igen. Har verkligen saknat henne, trotts allt som hänt.. Anyways, har haft en super helg, förutom att jag har lyckats blivit sjuk, igen.. Ska nog inte bada på ett tag nu :P ska träffa Ancki sen också, och Robin, lilla plutten :) mihi. Är hos min moster & mina små kusiner nu, får se vad vi ska hitta på sen? 3 dagar kvar, sen har jag f*n sommarlov! :D Eller ja, det blir inte så mycket lov ^^ mest jobb, men det är värt pengarna :) nej, nu ska jag göra mig iordning lite.

Ha en bra dag :) puss.




babo <3

2010-06-01
 20:50:05

i finally saw who you really are.

Har haft en underbar helg! Träffade massor med roliga människor och kollade på super många bra band, lite små grinig över att jag missade Chemical Vocation.. Smash into pieces var underbart bra! Och vilken grym röst, puh.. Har inte bloggat på ett tag har inte riktigt haft tid till det, eller haft någon lust, så slänger bara in ett litet inlägg nu så kanske det kommer mer, who know ^^

ha en mysig kväll allihopa :) puss



vill iaf tipsa er om smash, dom är grymt bra, och ni borde verkligen ta er tid att lyssna!
http://www.myspace.com/smashintopieces

<3