2009-08-25
 22:40:59

-

Ta mig bort från verkligheten!
Ångest, feber & depp (y)
2009-08-24
 19:30:32

Måndag.

Yes, utmärkt! Jag har fått scharlakansfeber! VERKLIGEN TOPPEN! (NOT) Åh, jag blir så trött på det här, hoppas iaf att jag blir bättre tills fredag så jag får åka till älsk.. Nej, nu ska jag gå ut och röka sen vara lite social mot Christian som är så snäll och är med mig även fast jag är sjuk (: mihi.
2009-08-24
 19:27:53

Söndag.

Sängen i stortsett hela dagen, det tar kål på en att ha feber.. /. finns inte mkt mer att skriva än vi åkte och lämnade älsk runt halv 8, sen åkte jag och Christian till coop och handlade..

2009-08-24
 19:25:32

Lördag.

Jag & babe vaknade runt 10 nångång. Låg kvar i sängen ett tag, och sen ner och käka frukost, sen gick vi över till Fredrik, han skulle ha fest, så han skickade hem oss för att bränna skivor.. Gick över dit igen, men det sög så vi gick hem och kollade film ist.. Madhouse, as bra var den! Har sett den 2 ggr  (a) sen gick vi upp och la oss, skönt med tidiga kvällar (:



2009-08-24
 19:18:27

Fredag.

Hämtade anders i fjugesta runt 2, hem och började med vitvinssåsen.. Runt halv 5 kom pappa och hans flickvän, åkte efter en halvtimme och hämtade babe i fjugesta (: sen hem, och då vare bara att ställa sig att steka lax, men förjävla gott vart det! Fast Anton äter inte lax, så han fick lövbit med potatisklyftor och tzatziki.. :P vi satt säkert vid bordet och pratade massa i säkert en och en halvtimme.. Helt otroligt :P brukar aldrig sitta så länge vid matbordet.. Well, sen har jag ju feber och grejs så jag och babe gick och la oss ungefär vid halv 11.. Lika mysigt varje gång att sova med han (: hih (a)

2009-08-20
 23:19:14

Torsdag.

Hemma från skolan idag, sprängade huvudvärk och feber, blää! Känns ju verkligen toppen att vara hemma från skolan andra dagen.. (NOT!) Lugn dag iaf.. Tog en sväng till mormors grav och lämnade blommor, det har redan gått 9 år.. :/ helt sjukt vad tiden har gått snabbt.. Men jag saknar henne lika mkt för det.. Jag kommer ihåg det som igår, sista julafton som hon var med, när vi halkade av vägen på vintern, när jag fick en barbiedocka med snorgröna kläder, när vi plockade svamp, vinbär, ALLT!



Bilder från graven, kassa mobil bilder..





2009-08-20
 23:04:21

Onsdag.

Skola idag! Usch, hemsk när man fick ställa sig och presentera sig och berätta sina intresse, familj mm.. Men som tur va var jag inte den enda som va ny (: kändes faktiskt rätt bra.. (a) Ja, vi gick igenom massa grejer, schema bla och så.. Slutade halv 12.. Då kom Christian och hämtade mig och körde hem mig, lämnade grejer sen åkte vi in till stan, och käkade (: kinamat, yummie :D sen drog vi vidare mot Fjugesta, och jag hade väldans ont i huvet, när jag kom hem hade jag feber och mådde verkligen inge bra.. :/ så det vart en tidig kväll!

2009-08-18
 21:43:39

Tisdag.

Idag var jag i skolan på möte, träffade lärarna och visade mig runt ännu en gång :P efter det åkte jag in till stan och köpte skolgrejer och träffade pappa en stund, så vi gick och spelade biljard tillsammans (: efter det gick jag och Ida och käkade sallad på krämaren, och sen hittade jag en väska! ÅÅH! Den blir min nästa vecka! :D Och nu ska jag bara platta håret sen lägga mig.. Blir tidig morgon imorn! :O gaah! VILL INTE! :(

2009-08-17
 21:16:09

-

2009-08-17
 21:07:49

Så trött på allt..

Yes, min dag har varit toppen! (: varit med Christian, sen åkte vi med mamma och käkade, ut i skogen en stund, sen tillbaks till Fjugesta, träffade Pungis och sen åkte vi med mamma till Emil.. Så vi tog en tur runt, bla Tångeråsa.. Och nu är jag äntligen hemma (: sitter här och tänker, och nu ska jag skriva av mig lite..


Tror du seriöst att jag inte bryr mig? Du har fel, det kan jag ju säga.. Du var min bästa vän, och man brukar bry sig om sina vänner, även om vi är osams så är det klart att jag bryr mig! Vi har gått igenom en massa saker som andra inte skulle klara, det betyder allt för mig! Och kommer alltid finnas i mina tankar och i mitt hjärta.. Jag kan inte ens beskriva alla våra dagar med ord, eller ens sitta här och skriva, det skulle bli en bok till slut.. Det känns iaf onödigt att sitta här och skriva, och att du säkert inte ens kommer läsa.. Men om du gör det, så vet du iaf..

2009-08-17
 12:14:30

Måndag.

Jahapp, har precis kommit ur duschen, så nu ska jag fixa lite frulle, sen fixa mig lite, ska till fjugesta och träffa mamma, sen hoppas jag på att träffa lilla pungis också som kommer idag! (: för länge sen jag träffade han! Yeye, Christian är här nu också, Ida hjälper han lite med sin bokföring och sånt.. Och man vet ju hur det brukar vara med han, helt plötsligt får han jätte bråttom så det är väl lika bra att sätta igång :P haha. Hejssvejs (:
2009-08-16
 20:39:09

Söndag.




Usch jag hatar söndagar! Finns verkligen ingenting att göra, så jag får sitta här.. Jag lagade iaf mat idag, ungstekt falukorv och eget gjort potatismos! (: gott var det, synd bara att halsen förstörde allt, jag fick dricka nyponsoppa ist.. Och som ni kanske förstår har jag blivit sjuk! Förkyld som bara fan och dessutom sjukt ont i halsen.. Men nu får jag verkligen försöka att inte bli allt för sjukt, vill gärna komma iväg till skolan på onsdag.. Blir nog bara ännu mer pinsamt om jag kommer veckan efter och så ska dom presentera mig.. Well, ska snart göra en milkshake.. Blåbär & jordgubbar, mums (: sen hoppas jag på att det finns nånting bra på tv, annars hyr jag en film.. Det ordnar sig alltid (: Jo, jag har skaffat ny blogg, eftersom den andra inte gick att logga in på.. Så nu hoppas jag på bättre lycka denna gång! (: Yeye, orkar inte sitta här längre, nu ska jag göra milkshake sen slänga mig på soffan glo på en film och sakna sönder babe som inte kommer förens på fredag :( hejsvejs.