2010-04-21
 22:31:03

upp&ner, ner&upp.

Kan ju inte ställa frågorna till dig så ställer frågorna till bloggen..

Jag vet att jag gjort dig illa, men varför lät du mig inte förklara hur det var? Du vet fortfarande inte hela sanningen.. Och att slänga iväg så mkt minnen, och så mkt tid som vi tillbringat tillsammans som skräp? Men det är väl det enda jag är värd antar jag.. Jag förtjänar verkligen att få uppleva denna smärta, jag märker iaf att jag lever då.. Jag har inte känt mig levande på en månad nu.. När ångesten kommer och knackar på axeln känner jag att jag lever.. Och då hör jag din röst i huvet, alla dessa ord.. Smärtan kanske är bra? Alla ord som sliter mig i slamsor, kanske också är bra? Släng som skräp om det verkligen är vad du vill? Men ge mig iaf ett svar.. Så svårt är det inte?
2010-04-20
 12:27:16

miss the time..


Cuz i miss you babe.



Läsa & göra bokrecension nu.
Och klaga inte på min stavning!
Puss ;*
2010-04-19
 20:51:11

Trött!

Möte osv, låång dag.. Var i Hallsberg med mamma, träffade min kusin Anna på Hallsberg, trevligt att se henne! Har inte träffat henne på 8 hela år! Fy tusan vad tiden har gått fort.. Kom hem kring 6 någon gång, och har duschat och ätit, så ska plugga & läsa lite nu.. Fy, är så trött på allt pluggande, men det är bara 18 dagar kvar i skolan! Om man bortser från mina praktikdagar (måndag&tisdag) tror det va så.. Anyways, jag är trött och ska plugga, skriver mer imorgon om jag inte skriver efter att jag har pluggat!

puss, hejsvejs.
2010-04-19
 00:09:09

tankar.

ur mina tankar kommer du aldrig försvinna

ALDRIG.

 

Jag slänger inte bort allting, som om det vore skräp.

Och jag kommer aldrig någonsin ångra något som fått mig att le.

 

En idiot har jag varit, allt för många gånger. Det är lätt att vara efterklok och titta efter hur man egentligen känner. Misstag gör alla, även om jag kanske gjort fler än andra. Men som sagt, man är inte mer än människa. Jag tror att du läser det här, och jag hoppas att du känner dig träffad. För du vet att det är dig jag pratar om. Det här är inget sett att be om förlåtelse för, det skulle jag aldrig göra genom internet. Det här är mer en beklagelse, att jag visar att jag hade kunnat tänkt längre och aldrig sårat dig. Jag har inte bara sårat dig, jag har sårat mig själv också. Det kanske låter dumt men så är det. Jag sårade dig, du lämnade mig och då vart jag sårad. Som sagt, det är lätt att vara efterklok.

 

Sorry, var tvungen att skriva av mig lite..

2010-04-18
 23:22:17

Underbar helg!

Fredag : Var med Vici från i torsdags, pluggade hela dagen från 16.00 till 00.00 typ.. Ja, ibland måste man! Sedan på fredagen jobbade vi hela kvällen, från 17.30 till 00.30 typ.. Sprang och plockade fram mat, in med det som va slut och ut med nytt så vi hade att göra hela kvällen, tills Vicis morbror som är trollkarl skulle trolla.. Då fick vi sitta lugnt i ungefär en timme.. Anyways, va skit trött när jag kom hem så hann inte ens läsa innan jag somnade.. Helt sjukt..
Lördag : Åkte till karlskoga och umgicks med Robin & Anthon :) Spelade wii, något dansspel :) jag och Anthon hade himla roligt! Och det va extra kul att se Robin dansa! Vi grillade iaf under kvällen, och Robin & Anthon drack några öl. Himla trevligt. Henke & Viktor, tror jag han heter tittade förbi en sväng, det gjorde även Kajsa, Sara & Johanna. Dom stannade inte så länge, va där i kanske 45 minuter.. Många som ringde och tjatade på stackars Kajsa som va chaufför.. :P Och idag har jag inte gjort någonting! Vi åkte från Karlskoga vid 5 halv 6 så åkte hem till Sandra och var där en stund och sedan åkte jag hem.. Kollat lite tv, pluggat och ska nu läsa.. Lovely! :) Hoppas ni har haft en underbar helg precis som jag! :)
nattinatt!




Glömde säga att jag träffade mamma en sväng igår också innan jag åkte till Karlskoga!
2010-04-17
 00:40:33

ska jag, eller inte?

Ska jag känna saknad eller inte? Pft.. Sjukt! Är trött på det här jävla livet rent ut sagt! Man kanske borde skita i känslor helt och hållet? Mja, det låter bra.. Att vara en istapp.. Nej, det är inte min stil.. Men din kanske? Thh.. Orkar inte, läsa eller plugga det är frågan..

Natti
2010-04-12
 23:39:08

Hejsanhoppsan.

Har inte haft någon lust eller ork till att skriva här på bloggen, och är super trött nu, men kom på att jag måste skriva lite ändå.. Annars kan jag ju lika gärna ta bort bloggen.. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva med jag skriver av mig lite, och förväntar mig inte att någon ska förstå!

Allt känns så konstigt, att känna saker överhuvudtaget är en konstig grej.. Allt känns, hm.. Underbart men ändå fel på samma gång, den goda sidan säger åt mig att sätta stopp för det, och den onda sidan säger åt mig att njuta, vad är rätt och vad är fel? Vet inte riktigt vad jag ska bestämma mig för, eller om jag ska skita i att bestämma mig och bara fortsätta "leva".. Herr ångest har börjat knacka mig på axeln oftare på sista tiden, ibland vet jag inte ens vad jag har ångest över.. Hm.. Vissa dagar är svårare än andra, och vissa dagar är lättare än andra.. Och så kommer det vara hela livet! Nej nu ska jag lägga mig och läsa och komma på bättre tankar! Godnatt, sov så sött!

/ amanda.


Tack för att jag vet att du finns vid min sida, <3
2010-04-08
 15:23:41

Hos Sandra.

Är hos min favorit tjej Sandra :) hihi. Mamma är också här -.-' haha.
Vi sitter och babblar lite och är allmänt dumma i huvet.. :P
Har inte så mkt mer att skriva.. Skriver mer senare..

Puss på er!



Saknar min Gela.
2010-04-08
 00:00:55

Lovely.

 

Underbar låt!

 


She’s a star in my sky, she’s my Marilyn Monroe
She’s the song in my head everywhere I go,
She’s all that I need, she’s my Norma Jeane
She’s my Marilyn Monroe.
2010-04-05
 15:57:45

ger upp..

Inget mer bloggande under dagen.. Behöver tid för mig själv och för att tänka..

Ha en bra dag iaf..
2010-04-04
 21:40:33

Påsk osv..

Hejsanhoppsan, detta kanske blir ett långt inlägg men jaja ^^

Min helg har varit toppen, varit med Anciue nästan hela helgen, förutom när hon drog till Elmia över dagen.. Så på lördag morgonen gick jag till Fjugesta, as skönt med en promenad i detta underbara väder! Sedan gick jag och träffade mamma och vi käkade lite pizza ute i det underbara vädret! Satt & pratade och hade jätte mysigt.. Vi gick även och hälsade på Björn, som nu har min gamla vovve.. Skönt att se att han har det bra, och att han trivs.. Vi gick ut en sväng med vovven också, lika sprallig som vanligt.. Efter ett tag lämnade vi Cash som vovven heter till Björn igen.. Och mamma skulle åka hem, så jag gick till Peter och Tyrone och pratade och umgicks lite med dom, allt för länge sedan det hände! Tack för en trevlig dag pojks! ♥

Idag så var vi hemma hos Anciue, och hade jätte mysigt, titta film, grillade osv.. En slapp dag helt enkelt.. Som verkligen behövdes, att bara ta det lugnt.. Vilket vi säkert inte gjort på, hm.. Två veckor?! Haha, shit! Är iaf överlycklig över att jag fått tillbaka kontakten med Anciue, hon är bäst verkligen ♥ och allt tid med henne är verkligen välbehövlig för psyket! Haha, och vi sattsar på 6pack i sommar, eftersom vi jämt skrattar lär det inte bli svårt? :) haha! Och nu sitter jag här och funderar, har precis käkat sallad och ska nog städa lite på rummet ^^  fyf*n vad det ser ut här just nu! J*vla kläder att vara överallt ^^ nej, nu ska jag sätta igång! Puss på er! ♥


Det känns helt annorlunda, det känns faktiskt bra att vara utan dig!




Det är du & jag mot världen! Jag står alltid vid din sida, oavsett vad som än händer!
Jag låter ingenting komma emellan oss igen! Jag älskar dig! ♥

2010-04-02
 20:36:33

I väntans tider..

Sitter hos Anciue och väntar på lilla Stefan, som aldrig verkar komma dock..
Så datorn får underhålla mig en stund.. Fast nej, jag ångrade mig lika snabbt..
Sug sn*pp! Heido.
2010-04-01
 23:25:50

1 april..

Var hos min söta kusin som fyllde 8 idag.. Träffade min saknade moster också! <3
Och nu sitter jag här, druckit lite cider osv.. Så ska snart lägga mig och kolla på film..
Förövrigt har dagen varit bra, förutom nu på kvällen då -.-' gamla kärringar som stressat osv..
Och med gamla kärringar menar jag mamma Ida & Anna.. -.-' sminkat sig och grejat..
Så nu är hela mitt rum fucked up, visserligen va det stökigt innan men nu är det värre! Puh..
Nej, nu ska jag kolla twilight <3 och försöka sova bort min hemska ångest osv..

Så godnatt på er! <3



fuck you