2010-05-10
 15:24:46

monday.

Sitter här, har tråkigt.. Funderar på att gå ut och göra någon nytta, men jag orkar inte.. Inte just nu iaf.. Klockan är drygt halv 4, kanske borde börja laga mat? Bilder från helgen och veckan kommer senare! :)




muuumsi.
2010-05-06
 20:43:01

you make me smile,

Skolan idag, gick sådär. Ska sätta mig och plugga alldeles straxt.
Drog in till stan och träffade Ronja, Linus, Marcus & Anton.
Käkade lite på mcdonalds också, herregud.. Inte okej!
Ska straxt ringa Ronja också. Och sedan Marcus.
Men först en uppgift i engelskan!

PUSS

2010-05-05
 20:56:55

lite bättre idag.

Andra avenyn nu, åh kim är så grymt snygg! MUMS.

Sen ska jag ringa Ronja och planera helgen lite mer :) It's gonna be good.

Förövrigt är Ronja bäst i hela världen, och verkligen en sann vän.

 

Se mig aldrig i ögonen igen och kalla mig din bästa vän och sedan gå bakom ryggen på mig, om och om igen. Jag är trött på skiten nu, inse! Jag vet vad du sagt och inte sagt, försök inte lura i mig något annat! Din attityd och ditt beteende äcklar mig, jag hatar den du blivit.

2010-05-05
 00:28:42

mitt tålamod är likamed noll..


Ungefär så här kan jag beskriva min dag, allt har "spruckit".. Kan verkligen inte förstå hur f*n du tänker? Inte ens kunna erkänna, utan ist be folk hålla k*ften och inte säga något till mig? Herregud, vi är f*n inte 5 år längre! Snacka skit, visst, men stå då för konsekvenserna också! Istället för att neka och böna och be mig att tro dig och att du inte vill vara osams med mig.. Jag förstår verkligen inte hur folk kan vara så j*vla omogna!


Och har läst en hel del bloggar idag, och herregud säger jag bara.. Hur orkar dom? Haha, Kissie är en överredigerad plast docka med ruttna tuttar, ankläppar och även hon har lite kött på magen.. Såg oredigerade bilder idag, hon har faktiskt mage hon med.. Och så skriver hon att alla är tjocka? Gah, blir nog galen snart..

Nej, nu ska jag dra mig till sängs och läsa, det enda som lugnar nerverna ;D

godnatt, puss
2010-05-04
 14:31:24

i'm tired of this.

Klaga inte på min stavning, just nu är jag väldigt upprörd så jag vet inte hur detta inlägg kommer att se ut..

Jag är trött på lögner och svek, jag är trött på skitsnack och allt annat som handlar om att gå bakom ryggen på någon.. Jag är så j*vla arg rent utsagt! Du ska kalla dig för min vän? Går man bakom ryggen så sina vänner? Svaret är nej.. Vad har du för anledning till att få säga massa saker som inte stämmer? Att försöka få andra folk att tycka illa om mig genom att säga hur jag var förut, jag är inte den personen längre.. Tur att vissa människor vill få en egen uppfattning av folks personlighet.. Jag är så j*vla besviken! Kallar mig din bästa vän och hit och dit sen går du och säger allt detta? Fy vad hemska personer det finns, och också hur man kan vara så himla falsk, och ha en dubbelmoral som inte ens svin har.. Skriver mer sen när jag inte är så arg..


Hoppas ni har en underbar dag! <3