2009-11-26
 13:36:14

.

Jag vill kunna bevisa att jag faktiskt kan sköta mig själv! Vad mer ska jag bevisa? Jag tvättar, jag städar, jag lagar mat, jag tar hand om mig själv tänker ekonomiskt.. Vad mer ska jag behöva bevisa? Jag är så sjukt trött på det här, jag kan inte välja den linjen jag vill gå på pga att jag inte orkar åka 4 olika bussar på morgonen, blir lite mkt att åka.. Men om jag väljer linjen uppe i hällefors får jag studentboende.. Men kul? Näe, jag vill ha en lägenhet! Jag har inte pengar till det, det är det enda som hindrar mig.. Jag vill kunna ha mina egna jul saker, eget kylskåp, eget skafferi, och eget badrum! Allt som bara är mitt, och att jag får vara ifred.. Det finns många 16 åringar som bor i egen lägenhet, tex min kompis får egen lägenhet nu i december.. Vad gör jag för fel? Varför kan inte jag också få bo själv, och göra vad jag själv vill, och när jag själv vill? Få välja den linjen jag vill..
2009-11-25
 17:28:51

.

Idag känner jag mig bättre, efter att bara ha slöat hela dagen, sjukt skönt att bara ta det riktigt lugnt! MEN, nu har jag sån ångest över att jag bara har legat hela dagen, så jag funderar på att dra med min kära hundar ut på en promenix.. Men det som suger med att bo på landet är att det är kolsvart och att man knappt har nånstans att gå :/ men ut och gå är ett måste nu känner jag! Och från och med 1:a december börjar jag gymma igen! Och det blir även sång lektioner snart igen, så jävla underbart att få börja igen, har verkligen saknat det.. Men ingen kan ersätta min gamla sånglärarinna.. Hon var så grym! Saknar henne verkligen :') och kan även passa på att säga mina nyårslöften. Träna 2-3 dagar i veckan, äta nyttigt, sluta röka, satsa allt på skolan & sysselsätta mina hundar mer.. Det kommer mer, säkert.. Men nu ska jag nog klä på mig lite kläder sen dra med hundskrällena på en tur!
2009-11-23
 22:06:59

.





MARILYN MANSON <3
jag älskar den här mannen,
han har gjort världens mest underbara låt!

Devour.

I used to hold your haunted neck
I know I'll miss you if I close my eyes
But this is loaded if i open them
I'll see you and I'll blow your heart to pieces
I will blow your heart to pieces
I will blow your heart to pieces
I will blow your heart to pieces

And I'll love you, if you let me
And I'll love you, if you won't make me starve


Jag har brist på nånting att göra, så jag ska in och duscha läänge & jäätte varmt :)
och sedan läsa min underbara bok, eller kanske kolla en film? Vem vet.
2009-11-23
 18:20:07

.

In the grace of your love, I writhe in pain
In 666 ways, I love you, and I hope you feel the same
I'm for you
I'm for you
I'm killing myself for your love and again, all is lost
In 777 ways, I love you 'til my death do us part


Kärlek till den låten!
H.I.M - For you.


Min dag har varit allmänt cp, varit på vårdcentralen, och har ett virus i kroppen, och det är bara att vänta ut sa dom.
SKIT! Pallar inte vara sjuk längre.. Och jag behöver närhet! Bara nån att kolla film med :( jag känner mig seriöst mest ensam i världen.. Jag låter som den mest patetiska människan på jorden, vilket jag inte är.. Känner bara så här när jag är sjuk.. Och dessutom funderar jag över vilket gymnasi jag ska gå.. Jag har kommit så långt som att jag ska antingen gå stylist eller hotell & restaurang.. Men VART?! Vill så gärna komma bort från äckel örebro igen! Hatar örebro, finns ingen värre stad än örebro! Bara massa skitsnack, man kommer aldrig ifrån det..
Nej nu ska jag alldeles straxt duscha, sen läsa eller kolla film (:


TJAOW.

2009-11-22
 22:17:42

.

Feber, uuusch hatart! :( orkar inte skriva ngt så det får bli bilder ist (: