2010-01-20
 22:10:37

.

Sov hos mamma inatt, mysigt.. Inte sovit hos henne på över ett år.. Var även hos Sandra & Jonas igår och spelade en omgång kort, mycket trevligt.. Har verkligen saknat dom! <3 Och idag var jag med mamma till sjukhuset, det gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå.. Typiskt mig, tror alltid det värsta.. Nu ska jag iaf slänga mig i sängen, läsa lite sen sova.. Ska upp kvart i 6 imorgon bitti, inte roligt! Så nu säger jag, godnatt..
2010-01-13
 02:08:49

.

Varit hemma idag med, skit tråkigt att gå hemma! Har skola imorn, men går på torsdag ist.. Hatar mitt schema som jag fick 2 veckor innan jul, så får nytt nästa vecka :) har massor att göra i skolan nu! Ligger efter 3 kapitel i matten! Not good! Får ta och plugga lite extra efter praktiken och när jag har tid..

Idag har jag & Anton varit tillsammans i 8 hela månader, men har en lite paus nu pga av olika anledningar.
Och det hoppas jag har löst sig efter helgen när vi har pratat ut. Jag älskar han lika mkt även om vi kan bråka.. Ofta brukar jag slänga ur mig att han är dum i huvet när vi bråkar, men vem försöker jag ljuga för? Mig själv antar jag..
Innerst inne vet jag iaf vad som är sant..

Nu ska jag lägga mig & läsa ännu mer, och försöka gå upp tidigt imorn!


2010-01-10
 22:23:14

.

Idag mår jag inge vidare, mår faktiskt sjukt jävla dåligt.. Men jag tänker inte sitta här och skriva om hur dåligt jag mår utan jag tänker bara skriva av mig lite allmänt, lite av varje.. Har haft en otroligt bra jullov.. Men det va inte tillräckligt långt, vill absolut inte tillbaka till praktiken, men skolan kan jag gärna gå till.. Sista rycket nu för att komma in på gymnasiet! Får se hur det går, har inga slutbetyg från 9:an, nothing! Har umgåtts en hel del med Max, har alltid lika kul med han.. Och i fredas så var vi hos Micke, en riktigt trevlig fredag för en gångs skull.. Fredagar brukar inte vara min favoritdag.. Börjar skolan kl 8 och slutar 11, sen är man helt slut på kvällen för att man har gått upp tidigt.. Kom iaf hem idag från Max, sov där hela helgen.. Och nu är jag trött, så ska snart lägga mig och läsa eller kolla film.. Har inte riktigt bestämt mig än..

Låten har gjort min dag <3