2009-09-19
 19:00:11

.



JAG ÄLSKAR DIG HONEY <3
2009-09-19
 18:54:43

Mysmysmys.

Babe är här (: fett gooos. Nu ska vi duscha, laga lite mat och mysa (: Funderar på en bra film, men vilken? Det löser sig (: heido (:
2009-09-15
 21:44:17

Usch, fy & blä..

Jaha, min dag har inte varit ngt vidare.. Gick upp vid 6 och käkade frukost och gjorde mig iordning, fick skjuts av snälla Johan till skolan idag.. Men det har definitivt inte varit min dag idag, första lektionen matte, och jag fattade ingenting förens 5 minuter innan vi slutade typ ^^ andra lektionen SO och det gick åt hela helvetet.. Sista lektionen engelska, det vart bara att jag, anton & philip satt och pratade och lyssnade på musik :P jaja, sånt är livet ^^ senare vart det skoljoggen, jag vägrade för att jag inte vill ha bröstmuskel inflammation, är inte riktigt riktigt frisk än.. Sen vart det massa skit, så jag åkte hem.. Och nu har jag kört fyrhjuling med Robin hela dan i stortsett ^^ fett varmt :P så nu ska jag inte i duschen sen kolla på HELL´S KITCHEN! :D 




2009-09-14
 23:25:06

Myskväll.

Jaha, idag var jag hemma.. Ovanligt.. Känner absolut inte för att gå till skolan.. Jag vill faktiskt helt ärligt inte.. Känner inte för att vara i en så stor klass, plus att jag ligger eftersom fan eftersom jag har varit sjuk.. Verkligen toppen (y) NOT! Så idag kom mamma och Anna (: vi fikade lite och sen satte Anna i löshår på Ida, det vart fint (: Sen åkte dom tillbaka till Fjugesta för att hämta Robins cross som ska vara här ute så att han kan få köra lite (: Är nog inte allt för populärt att åka i Fjugesta med en cross.. :P Yeye, sen drog jag med mamma på en åktur med fyrhjulingen, sen efter det Anna, och hon skrek och skrattade, galna människa! :P Haha, sen käkade vi lite mat, och sen försökte jag plugga lite, gick inge vidare kan jag ju säga.. Sen tickade  klockan iväg och klockan vart halv 9, så jag kilade ner och skärde iordning lite paprika, och mini morötter & dipp! Yummie (: Och klockan 9 var det ju premiär på "Svenska hollywoodfruar" BLÄÄ! Vilka människor! Usch.. Nej, nu ska jag ta och lägga mig, och skriva ett litet sms till älsklingen (:


muuums (:

2009-09-03
 20:07:49

Usch&fy..

För mkt tankar som rullar runt i mitt huvud nu, hade det varit bättre om det varit som innan eller har jag det bättre nu? Och om hur mitt liv hade varit nu om jag hade gjort ett annat val? Dessa tankar dödar mig.. Jag kan inte sluta tänka heller, jag vill ha mitt svar, det jag har frågat om så länge.. Hur mkt jag än vill glömma så tillåter jag inte mig själv att glömma.. Jag hade det bra, iaf för stunden.. Det var verkligen underbart, jag glömde allt annat.. Jag levde för känslan, men en känsla kan man inte leva på, inte allt för länge, kanske för stunden.. Det här krossar mig totalt, att leva utan att få veta.. Utan att få svar på sin fråga.. Hade jag fått det bättre? Varför vart det så här? Förövrigt så mår jag skit dåligt, jag har fått hostmedicin med morfin utskrivet och nässpray med kortison (stavning).. Och jag känner mig ensam, jag är nog inte den enda som känner så när man är sjuk.. Nej, nu ska jag inte sitta här och deppa mer, nu ska jag lyssna på lite glad musik ist och försöka tänka på annat.. Lättare sagt än gjort.. Yeye, hejs (: